STATIE DE SORTARE SI TRANSFER DESEURI

CLIENT:  Consiliul Judetean Maramures,jud.Maramures

 

Am  finalizat  in luna martie  2017  – obiectivul   “Statia de sortare  deseuri  reciclabile ” de la Sighetul Marmatiei. Statia are o capacitate de 22600 tone/an  pentru  sortare  si  25000 tone/an pentru  transfer.

 

Statia  de  sortare  deseuri  reciclabile va functiona in 2 schimburi, avand urmatoarea structura de echipamente: desfacator de saci, benzi transportoare, sita rotativa, cabina de  sortare  climatizata, separator magnetic, marutintor deseuri sticla, banda de sortare cu 24 posturi de lucru, tablou de comanda si automatizare, sistem de monitorizare instalatie de la distanta.

 

Statia  de  transfer  deseuri  menajere  va  functiona in 2 schimburi, avand urmatoarea structura de echipamente: presa fixa de compactare deseuri, palnie de primire deseuri, sistem de  translatare cu carucioare, containere ROLLO 30 mc pentru presa, tablou comanda si automatizare.

 

linie_sortare_deseuri

 

 

“Statia de sortare  deseuri  reciclabile ” de la Sighetul Marmatiei .Statia are o capacitate de 22600 tone/an  pentru  sortare  si  25000 tone/an pentru  transfer