ECHIPAMENTE
Avem soluţia optimă la un raport calitate/preţ competitiv pentru orice problemă legată de deșeuri reciclabile sau menajere, staţii de tratare și epurare ape.


Cu o vastă experienţă acumulată, putem proiectă, personaliza, modifica, executa și monta echipamente care să satisfacă exigenţele utilizatorilor finali.

Prin intermediul liniilor tehnologice de sortare realizate, dotate cu cabine de sortare climatizate, benzi transportoare, desfacatoar saci, perforatoare peturi, maruntitoare sticlă, separatoare magnetice, separatoare materiale neferoase, prese balotare automată, se pot procesa deșeuri urbane sau deșeuri provenite din colectare selectivă.

Staţiile de transfer servesc la transferul sau depozitarea pe termen scurt a deșeurilor, presarea lor în containere de diferite dimensiuni (24-32-40mc) și transportul lor la staţiile de sortare sau la gropile ecologice.Aceste linii sunt dotate cu utilaje speciale de presare, containere de transport al deșeurilor, platformă de translatare containere,pâlnie presă,cuvă protecţie presă și tablou de comandă și automatizare.

Prin realizarea staţiilor de compostare echipate cu tocătoare pentru deșeuri verzi, site rotative, mașini de însăcuit, unităţi întoarcere brazde, abordăm o metodă ecologică de compostare pentru a “scăpa” de mai mult de o treime din gunoiul menajer, precum și o metodă de management pentru stabilizarea deșeurilor organice.

Unul din obiectivele noastre este de a oferi o gamă completă de echipamente în domeniul epurării apelor uzate și tratării apei, echipamente de inaltă calitate și fiabile care îndeplinesc și respectă standarde ridicate de mediu-pompe vehiculare ape menajere, mixere, instalaţii de dozare complete,decantoare, coloane de reacţie, suflante, instalaţii de dezhidratare a nămolului, instalaţii de dezinfecţie a apelor tratate.

Furnizăm rezervoare metalice pentru stocare apa, instalaţii de decontaminare ape, separatoare de hidrocarburi și grăsimi, separatoare de hidrocarburi pentru rigole deschise.
LUCRĂRI DE REFERINŢĂ
Echipamente pentru Stația de Compostare din comuna Flămânzi, județul Botoșani

În septembrie 2023 am  livrat echipamentele pentru completarea proiectului: Stație de Compostare – Deșeu de Grajd în com. Flămânzi, Botoșani.

Container deșeuri periculoase CAV

Container pentru depozitarea deșeurilor periculoase – posibilă utilizare în cadrul Centrului de Colectare cu Aport Voluntar

Container Office CAV

Container office pentru personal – posibilă utilizare în cadrul Centrului de Colectare cu Aport Voluntar

Container Frigorific CAV

Container frigorific pentru depozitarea temporară a deșeurilor – posibilă utilizare în cadrul Centrului de Colectare cu Aport Voluntar

Biocontainer – compostare deșeuri biodegradabile

Am proiectat și executat pentru export în Emiratele Arabe Unite a patra generaţie de biocontainere pentru compostare.

CONTAINERE DESTINAŢIE SPECIALĂ

Firma noastră execută produse cu destinație specială conform cerințelor clientului sau pe baza proiectelor noi asimilate în fabricație.