PARTENERI
Mulţumim tuturor partenerilor noștri, care ne-au ajutat să ridicăm și să menţinem nivelul calităţii în toate proiectele pe care le-am dezvoltat.
A.R.M.D. www.armd.ro

Este o platformă de comunicare pentru toţi specialiștii și operatorii în colectare, tratare mecono-biologică, reciclare, incinerare și depozitare a deșeurilor, dar și pentru autorităţile din România. Scopul A.R.M.D. este să promoveze dezvoltarea unei industrii performante a deșeurilor care să contribuie la dezvoltarea unei economii circulare bazate pe eficientă economică, protecţie a mediului și conservarea resurselor naturale.

ICPE BISTRIŢA www.icpe-bn.ro

Este o societate de top care oferă soluţii “la cheie” în cercetare aplicativă, dezvoltare tehnologică, proiectare echipamente și instalaţii.

Domeniile de activitate variază de la tratarea apelor (potabilizare, piscine publice, consumatori industriali, aplicaţii speciale) și epurarea apelor (ape uzate menajere, ape reziduale industriale, ape greu biodegradabile) către evaluări de mediu, instalaţii electrice şi automatizări.

JORAFORM www.joraform.com

Societate ce produce compostere pentru deșeurile alimentare din gospodăriile individuale, complexe rezidenţiale și complexe comerciale. Joraform produce cele mai bune compostere pentru gospodăriile individuale așa cum a apreciat renumitul site AMAZON.COM.

GLUON S.R.L. www.gluon.ro

Gluon are ca obiect de activitate producţia, vânzarea și distribuţia produselor în domeniul managementului deșeurilor și eliminarea factorilor poluanţi. Unic importator și distribuitor în România pentru produsele EUROVIX Italia și JORAFORM Suedia, firma Gluon reușește să acopere o arie extinsă în rezolvarea problemelor legate de valorificarea deșeurilor menajere și industriale, deșeuri verzi provenite din grădini și parcuri, eliminarea mirosurilor din stațiile de epurare, ferme animale, ferme agricole, rampe de gunoi ecologice, tratamente pentru fose septice, întreţinere spaţii industriale și comerciale, substanțele folosite fiind 100% naturale și biodegradabile.

SABO S.A. www.sabogroup.ro

Is the branch in Romania of SABO group. SABO Environmental offers the best solution from economical and technical point in order to satisfy client requests.