PARTENERI
Mulţumim tuturor partenerilor noștri, care ne-au ajutat să ridicăm și să menţinem nivelul calităţii în toate proiectele pe care le-am dezvoltat.
SEKO Link

Furnizor de pompe dozatoare și sisteme de dozare pentru staţiile de epurare pe care Tehnimarket le integrează în instalaţii.

ALPHA POMPE SRL Link

Principalul partener în furnizarea pompelor și a mixerelor submersibile utilizate în staţiile de pompare a apei și în staţiile de epurare.

Eurovix Link

Furnizor de bioactivatori și enzime pentru diverse aplicații de optimizare a proceselor de epurare și de reducere a mirosurilor.

Mita Biorulli/MITA Water Technologies Link

Rotorul furnizat de acest partener a fost principalul element în dezvoltarea staţiilor de epurare model Tehnimarket.  Am achiziţionat în decursul anilor peste 30 de rotoare biologice, firma noastră fiind cel mai important client din România.

ABBA Pressen Link

Furnizorul nostru de prese de balotat deșeuri pentru reciclare și CMID. Avem montate 10 prese în România cu rezultate foarte bune în exploatare.

Techno-Industry System SRL Link

Parteneriat puternic bazat pe încredere reciprocă în vederea îmbunătăţirii colaborării noastre și a proiectelor comune.

CTE Solution Link

Principalul nostru partener în găsirea soluţiilor de tratare a deșeurilor. Împreună proiectăm, executăm, montăm și punem în funcţiune instalaţii de reciclare deșeuri/ compostare.

A.R.M.D. Link

Este o platformă de comunicare pentru toţi specialiștii și operatorii în colectare, tratare mecono-biologică, reciclare, incinerare și depozitare a deșeurilor, dar și pentru autorităţile din România. Scopul A.R.M.D. este să promoveze dezvoltarea unei industrii performante a deșeurilor care să contribuie la dezvoltarea unei economii circulare bazate pe eficientă economică, protecţie a mediului și conservarea resurselor naturale.

ICPE BISTRIŢA Link

 

Furnizorul nostru principal de soluţii, tehnologii de tratare și potabilizare a apei. Partenerul nostru de încredere, împreună cu care am realizat proiecte benefice pentru comunităţi, ca urmare a unei colaborări de peste 10 ani.

JORAFORM Link

Furnizor de echipamente de compostare deșeuri biodegradabile.