COMPANIE
Cu peste 60 de proiecte încheiate cu succes, am dobândit o experientă vastă în conducerea afacerilor prin managementul proiectelor. De aceea, ne-am propus să devenim un partener de încredere atât pentru mediul de afaceri, spitale, zone rezidenţiale, administraţii publice locale, gospodării individuale, etc., în efortul acestora de a se conforma celor mai exigente standarde impuse de mediu, cât și pentru NATURĂ.”
MARCU ROBU
Director General
ISTORIC
Societatea TEHNIMARKET a fost infiinţată în anul 2003 având ca obiect de activitate comerţul cu produse industriale și consultantă tehnică.În 2004 prioritătile noastre s-au schimbat odată cu întâlnirea d-lui Dr. Ing. Vasilie Nikolic de la Institutul de Cercetări Alimentare. Am pus în practică brevetele de invenţie ale dânsului, obţinute pentru producerea coagulantului CMS și execuţia staţiilor de epurare ce utilizează acest coagulant. Testele, demonstraţiile făcute și rezultatele obţinute ne-au determinat să continuăm în acest domeniu și să dezvoltăm gama de echipamente pentru protecţia mediului.Din anul 2006 firma a avut o creștere constantă, dezvoltând un portofoliu de clienţi din ce în ce mai cuprinzător, având furnizori interni și externi.


În anii ce au urmat, firma a intrat într-o perioadă de creștere sustinută, ajungând la o cifră de afaceri de aprox. 31,000,000 lei în 2020 și un număr de 49 angajaţi.
Livrăm produse, asigurăm montaj și punere în funcţiune, efectuăm modernizări și service de întreţinere în toată ţara.Din august 2016, activitatea se desfăsoară în noul sediu din Bacău, str. Arcadie Septilici Nr.1C, cu spaţii generoase pentru activitatea de birou și dotări adecvate muncii noastre de producţie.
EVOLUŢIE CIFRĂ DE AFACERI
După excepţionalul an 2015,managementul firmei s-a concentrat pe aplicarea unor strategii de stabilitate, care sperăm să ducă în viitor la o dezvoltare sustenabilă.
STRUCTURA CIFREI DE AFACERI
Pornind de la realizarea de soluţii profesionale pentru managementul deșeurilor, Tehnimarket și-a extins activitatea către managementul apelor și lucrări speciale, răspunzând de fiecare dată nevoilor și cerinţelor clienţilor.