LUCRĂRI SPECIALE
Experienţa acumulată în mediul industrial de către proiectanţii și executanţii noștri ne ajută să contractăm lucrări speciale, proiecte la temă, modernizări, reabilitări de instalaţii.


Profesionalismul echipei, promptitudinea în respectarea termenelor stabilite, seriozitatea noastră ne-au ajutat în consolidarea poziţiei de furnizor pentru diverse companii.

Suntem în permanenţă în contact cu clienţii noștrii pentru a găsi cele mai bune soluţii tehnice.
6
lucrări speciale
6 lucrări speciale
Experienţa acumulată în mediul industrial de către proiectanţii și executanţii noștri ne ajută să contractăm lucrări speciale, proiecte la temă, modernizări, reabilitări de instalaţii.

Proiectăm și dezvoltăm o gamă diversă de lucrări din arii conexe, precum sisteme de ardere controlată și instalaţii de biogaz, depozite de lichide inflamabile, containere pentru echipamente, tablouri și softuri de automatizare.
TIPURI DE LUCRĂRI
Instalaţii de spălare automată auto
Depozit lichide inflamabile
Tambur de rulare/derulare membrane pentru compostare
Instalaţie de mărunțire și transport sare
Utilaj de deshidratare deşeuri alimentare
Modernizări și reabilitări staţii de epurare
Instalaţii de reducere mirosuri hale
LUCRĂRI DE REFERINŢĂ
STAŢIE DE EPURARE APE INDUSTRIALE TEHNOLOGICE

Am realizat stații de epurare pentru apele uzate tehnologice la magazinele METRO și pentru epurarea apelor industriale provenite de la fabrica de vopseluri.

HALĂ PROCESARE ȘI CONDIŢIONARE CĂTINA ECO CATENA, VULTURENI, jud. BACĂU

Una dintre cele mai importante lucrări efectuate în 2019-2020, a fost construcția de la zero a unei HALE DE CONDIȚIONARE și PROCESARE CATINĂ ,proiect finanțat din fonduri private și fonduri europene.

CONTAINERE DESTINAŢIE SPECIALĂ

Firma noastră execută produse cu destinație specială conform cerințelor clientului sau pe baza proiectelor noi asimilate în fabricație.

AUTOMATIZĂRI PROCESE

Suntem preocupați de găsirea unor soluții de monitorizare și control de la distanță a instalațiilor montate în țară, pentru a reduce costurile intervențiilor și a deplasărilor.

PERFORATOR PET

Dezvoltarea produselor noi, pe baza solicitărilor clienţilor noştrii, este un obiectiv important pentru firma noastră. În acest sens  am proiectat şi executat un perforator PET mobil cu 4 tamburi, cu dinţi interschimbabili pentru a asigură perforarea sticlelor de PET între 0,5 l până la 10 l.

LUCRĂRI DE MODERNIZARE ŞI DE COMPLETARE A INVESTIILOR EXISTENTE

Operatorii instalaţiilor de sortare reciclabile au solicitat completarea şi modernizarea lor cu echipamente noi.

DEPOZIT LICHIDE INFLAMABILE

Executăm containere pentru diverse aplicaţii solicitate de beneficiari .
Containerele pentru depozitare lichide inflamabile sunt prevăzute cu tavă de urgenţă , sistem de ventilaţie naturală , instalaţie electrică antiex . Lichidele pot fi depozitate în container în butoaie , canistre sau containere IBC .

UNITATE DEZHIDRATARE DEȘEURI ALIMENTARE

Unitatea de dezhidratare reduce, prin stoarcere, cantitatea de lichid, aflată în materialul organic, cu până la 75 %